A gazdasági válság érezhetően utolérte a vállalati és magánszektort is, melynek egyenes következménye a tartozások láncolatának kialakulása.

 

Követelését jogi úton, kedvező díjazásért érvényesítjük a kamatokkal és költségekkel együtt. Ügyét egészen a végrehajtási eljárás befejezéséig kézben tartjuk.

 

Amennyiben Önnel vagy cégével szemben követelést kívánnak érvényesíteni, képviseletét perben vagy peren kívüli úgyszintén ellátjuk, továbbá közreműködünk a követelés összegének csökkentését célzó egyezség létrehozásában. Bankjával szemben is képviseljük.

 

 

 

 

Kérje tanácsunkat! Árainkról e-mailben azonnal tájékoztatjuk! Küldjön levelet a koveteles@nadorlawoffice.hu címre vagy keresse közvetlenül követeléskezeléssel foglalkozó partneremet, a Simányi Ügyvédi Irodát (www.simanyi.hu).

 

 

 

Fontos és megszívlelendő tanács, hogy követelésének érvényesítésével ne várjon, a lejáratot követően haladéktalanul forduljon ügyvédhez és kezdeményezzen — ügyvédi fizetési felszólítást követően — felszámolási vagy peres eljárást. A tapasztalatok azt mutatják, hogy a fizetési hajlandóság nem szokott „magától” megjönni és a jogi igényérvényesítéssel történő késlekedés csökkenti az esélyét a sikeres behajtásnak. Minimális ráfordítással nagyban előmozdítható a sikeres követelésérvényesítés.

 

Amennyiben Önnel szemben bank, gazdasági társaság vagy más személy kíván követelést érvényesíteni, szintén javasoljuk a jogi képviselőn keresztül történő azonnali kapcsolatfelvételt a hitelezővel. Így elkerülhető a jelentős többletköltségekkel és egyéb hátrányokkal járó felszámolási vagy peres eljárás, továbbá lehetőség nyílik egyezség kötésre is, amelyben a követelés összegének mérsékléséről, fizetési haladékról, részletfizetésről állapodhat meg hitelezőjével.

Követeléskezelés

Dr. Nádor Éva ügyvéd irodája

 

1976 óta az ügyfelekért