Főként az alábbi jogterületeken jogi segítséget nyújtunk, okiratszerkesztés, peren kívüli és perbeli képviselet, továbbá szóbeli vagy írásbeli jogi tanácsadás, véleményezés keretében is. Kapcsolatfelvétel: nador@nadorlawoffice.hu

 

Jogi szolgáltatásaink

 

Gazdasági társaságok alapítását 1 munkanapon belül elvégezzük.

(Ennek feltétele az on-line kapcsolatfelvétel az alapítást megelőző 3 munkanapon belül a cégbírósági illeték megfizetése miatt.)

Gyorsított ügyintézéssel vállaljuk gazdasági társaságok cégiratainak módosítását, cégbíróság előtti kötelező képviselet ellátása mellett.

Cégalapítás, cégjog

A házassági bontóperekben, vagyonközösséget megszüntető perekben és egyéb családjogi perekben több évtizedes tapasztalataimra támaszkodva látom el ügyfeleim peres képviseletét.

Megegyezési hajlandóság esetén előmozdítani törekszem az egyezségkötést, ennek okiratba foglalása, illetve az ingó és ingatlan vagyonközösséget megszüntető szerződés szerkesztése azonnali ügyintézés keretében  történik.

Házassági bontóperek, családi jog

Erre a területre szakosodott  kollégám,              közreműködésével hazai és nemzetközi gazdasági és kereskedelmi jogi ügyekben peres és peren kívüli képviseletet látunk el, okiratszerkesztést végzünk angol nyelven is.

Gazdasági és kereskedelmi jog, követeléskezelés

Ügyfeleinket büntetőjogi területen képviseljük és védjük.

Képviselet büntetőügyekben

Dr. Nádor Éva ügyvéd irodája

 

1976 óta az ügyfelekért

 

Ingatlanjog, adásvételi szerződés

 

Ingatlan adásvételi szerződéseket azonnali, teljes körű ügyintézés mellett készítek.

Hagyatéki eljárás, végrendelet

Végrendelet, öröklési szerződés szerkesztését és a hagyatéki eljárásban való képviseletet vállalok.